Satul groazei din Iaşi. Bărbat găsit spânzurat în casă, cadavru în putrefacţie în latrină, alţi doi localnici daţi dispăruţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii criminalişti din Iaşi au făcut una dintre cele mai macabre descoperiri din ultimii 25 de ani în comuna Victoria, situată la marginea judeţului.

Poliţiştii au fost alertaţi de săteni în cursul zilei de luni, 4 mai, după ce un localnic a fost găsit spânzurat de o grindă în propria casă. Bărbatul de 43 de ani, pe nume Gheorghe Ursache, a fost descoperit de o vecină, care venise să-l tocmească pentru o zi de muncă.

Investigatorii au stabilit, după cercetările de rutină, că localnicul, cunoscut în sat drept alcoolic şi extrem de violent, îşi pusese capăt zilelor.

În timpul cercetătorilor, poliţiştii au constatat însă că din curte se simte un miros extrem de urât, iar a doua zi s-au întors cu un excavator pentru a săpa împrejurul casei.

Astfel, au descoperit într-o fostă latrină un alt cadavru, în stare avansată de putrefacţie. Au fost nevoiţi chiar să sape până la o adâncime considerabilă, pentru că în prima fază n-au găsit palma unei mâini şi un picior, potrivit ziaruldeiasi.ro.

image

Criminaliştii au stabilit că cel găsit în latrină aproape descompus este un alt sătean din Victoria, pe nume Viorel Manolache (foto dreapta), care avea 54 de ani în momentul morţii şi care fusese dat dispărut de familie încă de la începtul lunii noiembrie 2014.

Pe tot parcursul zilei de ieri, 6 mai, investigatorii au scotocit zone întinse din gospodăria bărbatului găsit sinucis, folosind câini de urmă, despre care se presupune că ar fi un criminal în serie.

Motivul este că alţi doi cetăţeni din comună, pe nume Costel Rusu şi Aurel Adăscăliţei, sunt daţi dispăruţi de 6 luni, respectiv un an şi o lună. Până acum n-au fost găsiţi. Se presupune că toţi trei au fost ucişi de către Gheorghe Ursache, care suferea de o boală psihică, diagnosticată oficial

Localnicii au povestit că toţi cei patru erau prieteni de pahar de nedespărţit şi că cel mai probabil Gheorghe Ursache s-a sinucis din cauza remuşcărilor. Consoarta lui l-a părăsit împreuna cu cei doi copii din cauza violenţelor domestice repetate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite