Risipă la județ: aruncă banii ieşenilor pe reviste, olimpiade şi excursii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii din Consiliul Judeţean aruncă cu banii în editare de reviste, olimpiade naţionale şi deplasări ale sportivilor în competiţii, toate acestea cosumă din bugetul judeţului peste 250.000 de euro.

Poftiţi la banii Primăriei! 25.000 de euro, puşi la bătaie pentru proiecte culturale

Bugetul din acest  an pentru proiectele culturale şi sportive finanţate de Consiliul Judeţean este foarte generos.

Edilii cheltuie 15.000 de lei pentru organizarea „Zilelor Revistei", 5.000 de lei-Olimpiada Naţională a Seminariilor Teologice ortodoxe, 5.000 de lei-Olimpiada naţională de istorie, etapa naţională, 4.000 de lei-Olimpiada Naţională de Teatru şi Coregrafie, 5.000 de lei-Concurs al Cântecului Popular Moldovenesc „Din bătrâni, din oameni buni", 4.000 de lei-editarea a două numere din Revista Română şi 6.300 de lei-organizarea pe 8 aprilie a manifestărilor pentru „Ziua Internaţională a Romilor".

La solicitarea unor consilieri judeţeni, şefii din CJ vor mai cheltui 975.000 de lei pentru deplasarea sportivilor la competiţiile sportive, pentru concursuri şi Gala Sportului Ieşean. „Sunteţi foarte generoşi când e vorba de făcut harcea-parcea bugetul. Voi analiza solicitările şi voi vedea ce pot finanţa", a spus Simirad.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite