Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, diagnosticat cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi  FOTO Arhivă
Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi  FOTO Arhivă

Mai mulţi angajaţi ai Primăriei Iaşi au fost depistaţi pozitiv la testul pentru COVID-19. Primarul Mihai Chirica este asimptomatic. În perioada următoare, viceprimarul Radu Botez va prelua atribuţiile de primar la Iaşului.

Mihai Chirica, primarul reales al municipiului Iaşi, a fost diagnosticat cu COVID-19. Edilul şi-a făcut testul vineri, 9 octombrie, asta după ce alţi patru angajaţi ai Primăriei Iaşi au fost depistaţi pozitiv la testul pentru COVID-19.

Prin intermediul unei postări pe Facebook, primarul reales al municipiului Iaşi spune că este asimptomatic, simţindu-se normal. De asemenea, acesta specifică faptul că s-a izolat. 

„Vă anunţ că m-am izolat, ma simt normal şi că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialişti pentru a ţine boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili şi solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toţi. Dragi ieşeni, aveţi grijă unii de ceilalţi , feriţi-va de boală şi nu uitaţi ca sănătatea e un dar”, a scris primarul Mihai Chirica pe pagina sa de Facebook.

În perioada următoare, viceprimarul Radu Botez va prelua atribuţiile de primar la Iaşului.

Primele cazuri de coronavirus la Primăria Iaşi au fost înregistrate săptămâna trecută, la Direcţia Tehnică, unde cel puţin două persoane au fost infectate. Ulterior, viceprimarul Gabriel Harabagiu şi unul dintre directorii instituţiei, Vasile Tiron, au fost, de asemenea, depistaţi pozitiv. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Fată dispărută în Italia, găsită după două luni de căutări febrile. Coşmarul prin care a trecut adolescenta de 17 ani

Preşedinţii americani bolnavi în timpul mandatului: vindecări miraculoase, intervenţii chirurgicale secrete, decese misterioase

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite