Premieră pentru Aeroportul din Iaşi. Ce destinaţie exotică va fi accesibilă direct din capitala Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeroportul Iaşi împreună cu o companie de turism a anunţat că locuitorii din Regiunea de Nord-Est pot alege o nouă destinaţie directă externă.

Staţiunea egipteană Hurghada devine o opţiune pentru vacanţa locuitorilor din Regiunea de Nord-Est. Oficialii Aeroportului Iaşi şi cei ai Christian Tour au anunţat o nouă destinaţie directă începând din mai 2019. Zborurile spre Egipt vor fi operate săptămânal, în regim de curse charter, de către Blue Air, începând cu data de 24 mai 2019 până la sfârşitul lunii octombrie, iar turiştii îşi pot rezerva deja vacanţa în Egipt.

„Cursa charter Hurghada va aduce mai aproape Egipt de Iaşi. La mai puţin de patru ore distanţă, turiştii vor putea descoperi una dintre cele mai fascinante destinaţii de vacanţă, o destinaţie complexă, potrivită atât pentru familiile cu copii care vor să se relaxeze la plajă, cât şi pentru cei care vor să exploreze siturile arheologice, să viziteze templele egiptene precum Templul din Karnak ori să vadă cu ochii lor Piramida lui Keops, una dintre cele şapte minuni ale lumii antice”, a declarat Maged Erian, directorul general Christian Tour.

Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Internaţional Iaşi,  atransmis: „Evoluţia Aeroportului Iaşi din ultimii ani a făcut ca toţi marii operatori să ia în considerare diversificarea ofertei de rute. Astfel, pe lângă insulele greceşti şi Antalya, încep să apară noi destinaţii, iar asta înseamnă noi posibilităţi pentru ieşeni de a-şi petrece vacanţele în locuri minunate, cum este şi staţiunea Hurghada din Egipt. Vorbim de o rută operată în premieră pe Aeroportul Iaşi, de aceea ţin să mulţumesc conducerii Christian Tour pentru această oportunitate. Am discutat inclusiv despre cât de important este ca Iaşul să apară pe lista circuitelor turistice de tip city-break pentru că şi oraşul nostru este un loc ce merită vizitat. Pentru Aeroportul Iaşi, Christian Tour este un partener stabil, care are planuri ambiţioase, iar noi avem obligaţia să le asigurăm pasagerilor cele mai bune condiţii de călătorie. Cu siguranţă, în 2019, de pe Aeroportul Iaşi vor exista mai multe curse charter decât anul acesta, începând din luna iunie până în septembrie sau chiar octombrie, iar interesul nostru este să atragem un număr cât mai mare de turişti în zonă“. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite