Patru persoane, rănite într-un accident rutier provocat de un șofer beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele patru persoane, victime ale accidentului rutier, au fost transportate la spitalele din Iaşi, cu traumatisme suferite la nivelul capului, feţei, toracelui, coloanei vertebrale, abdomenului şi membrelor inferioare, transmite ISU Iași.

Accident rutier Iași       Sursa foto: Asociația Worldstreet
Accident rutier Iași Sursa foto: Asociația Worldstreet

Patru persoane au fost transportate la spital joi, 19 august, după ce un şofer beat a lovit două maşini în localitatea Horpaz din județul Iași. Cele două autoturisme se aflau în parcarea unui hotel de la marginea municipiului Iaşi.

În jurul orei 05:00, șoferul unui Mercedes care circula dinspre Iași către Ciurea a lovit o autoutilitară și un Opel, parcate lângă Hotel Capitol din Horpaz. Mercedes-ul a lovit partea din spate a autoutilitarei pline cu pepeni.

„Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un autoturism şi două autovehicule parcate, iar în urma impactului 4 persoane din autoturism au fost rănite”, a spus Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor ISU Iași (Inspectoratul pentru Situații de Urgență), la locul accidentului, în Horpaz, județul Iași, au intervenit două autospeciale de stingere, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor de la SMURD şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Şoferul maşinii care a provocat accidentul din Horpaz, județul Iași, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a fost luat de poliţişti din cauza tulburărilor de comportament datorate consumului de alcool. 

„În urma testării şoferului autoturismului, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă", a spus Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Patru din cele cinci persoane aflate în maşinile implicate în acest accident rutier au fost transportate la spitalele din Iaşi, din cauza multiplelor traumatisme. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite