Oferte de Revelion pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În pofida dificultăţilor financiare cu care s-au confruntat ieşenii şi anul acesta, petrecăreţii nu pregetă să scoată din buzunar sume frumuşele pentru distracţia de Revelion.

În general, cluburile sunt deja ocupate pentru petrecerea dintre ani. Restaurantele, însă, mai pun la bătaie ultimele locuri pentru cea mai mare petrecere a anului. Astfel, nou deschis după o lungă perioadă de absenţă de pe piaţa locală, restaurantul Popas Păcurari îi aşteaptă pe ieşeni cu un meniu cel puţin inedit. Locaţia îşi va redeschide porţile chiar în seara de Revelion.

Preţul unui meniu cu trei feluri de mâncare este cuprins între 250 şi 285 de lei. "Meniul serii va cuprinde delicatese precum ruladă de curcan cu brânză de capră şi rucola, ouă de prepeliţă în aspic şi carne de curcan, coşulet cu somon şi brânzeturi, rulou prosciuto cu pere, mure, ardei gras şi brânza de capră. Drobul de pasăre, cotletul de porc cu ciuperci şi bacon gratinat vor întregi meniul, iar felul principal va consta în ruladă din ceafă de porc, cotlet de miel cu spanac gratinat şi varză calită. La desert vom avea prăjituri plus tort de ciocolată cu piersici şi îngheţată", au precizat reprezentanţii Popas Păcurari.

Ieşenii care încă nu sunt hotărâţi ce vor face în noaptea dintre ani mai au la dispoziţie câteva locuri şi la Ramadalionul de la Hotel Ramada. Preţul unui loc este de 270 de lei, iar pe lângă aperitive petrecăreţii vor avea parte şi de muzică asigurată de DJ Zara, de un concurs de karaoke şi de o tombolă al cărei mare premiu este o mini vacanţă la Hotel Ramada din Braşov.

Cel mai nou ansamblu urbanistic din centrul oraşului încă nu şi-a ocupat locurile pentru petrecerea de Revelion. Astfel, la Palas mai sunt încă locuri disponibile la Congress Hall Palas, Fenice, Cafe Papillon, Bolţile Domneşti şi Play Again.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite