O fetiţă de 4 ani şi bunica ei, refugiate din Ucraina, au fost lovite de un autoturism în Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Andrei Luca / Adevărul
FOTO: Andrei Luca / Adevărul

Un copil de 4 ani şi bunica acestuia, în vârstă de 46 de ani, refugiaţi ucraineni, au ajuns la spital după ce au fost izbiţi de un autoturism în municipiul Iaşi.

Doi refugiaţi ucraineni au fost implicaţi într-un accident rutier vineri, 1 aprilie, la prânz, în municipiul Iaşi, iar cele două persoane au ajuns la spital, copilul fiind preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria”, iar bunica, în vârstă de 46 de ani, a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon”. 

„Fetiţa prezintă traumatism cranio-cerebral , contuzii, echimoze. Este conştient, cooperant, stabil hemodinamic. Vor continua investigaţiile”, a declarat Alina Belu, manager la Spitalul pentru Copii „Sf. Maria” din Iaşi. 

Bunica, în vârstă de 46 ani, prezintă traumatism toraco-abdominal drept şi traumatism cranio-cerebral.

„Şi fetiţa de 4 ani are traumatism cranio-cerebral, cu hematom epicranian P-O stâng, traumatism toraco abdominal în partea stângă, şold+ genunchi drept. Ne-am auzit cu mama în telefon şi am luat-o şi pe ea din Copou cu fetiţa la Spitalul Sfânta Maria”, a transmis medicul Diana Cimpoeşu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Conducătorul auto care a acroşat cele două persoane a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

O localnică din Mariupol a povestit ce se întâmplă la „taberele de filtrare” prin care ucrainenii sunt duşi în Rusia

Război în Ucraina, ziua 37. Care sunt pierderile probate cu imagini ale Rusiei. Câte tancuri, avioane, elicoptere sau rachete au fost făcute scrum de ucraineni

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite