Noi şantiere deschise în Iaşi înainte de începerea anului şcolar. Află unde se va mai lucra de săptămâna viitoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări pe Independenţei
Lucrări pe Independenţei

Şefii Primăriei Iaşi anunţă că începerea anului şcolar va reprezenta şi startul pentru alte şantiere în Copou şi Păcurari.

De săptămâna viitoare, se va pune stratul de uzură pe Bulevardul Păcurari şi va începe modernizarea străzii Lascăr Catargi, care va dura până la finalul lunii noiembrie. Şi Bulevardul Independenţei a intrat în şantier din această săptămână, în condiţiile în care această arteră ar fi singura cale de rulare prin care s-ar prelua traficul de pe Ştefan cel Mare, închis pentru a fi transformat în pietonal.

Atenţie, şoferi! Evitaţi Bulevardul Ştefan cel Mare!

"Sperăm să închidem şantierul din Sărărie în această lună, aşa cum am promis, iar de săptămâna viitoare vrem să începem refacerea străzii Lascăr Catargi, unde vom lucra pe tronsoane. Vom începe de la intersecţia cu strada Sărărie şi vom înainta spre Codrescu. Sperăm să încheiem până la 30 noiembrie. Pe Independenţei sunt lucrări ale noastre şi ale ApaVital. Se intervine la o reţea de apă. După ce vor fi terminate lucrările vom intra la asfaltare. Săptămâna viitoare vom începe asafltarea pe Şoseaua Păcurari, unde vom turna stratul de uzură", a anunţat viceprimarul Mihai Chirica.

Centrul Iaşiului, interzis maşinilor. Piaţetă pietonală din granit în locul celui mai circulat bulevard VIDEO

Vor fi urgentate şi lucrările de marcare a străzilor. „Lucrările vor continua şi după începerea şcolii. Nu înseamnă că şantierele se închid la 17 septembrie. Vom încerca să refacem marcajele rutiere mai ales în apropierea şcolilor“, a afirmat edilul.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite