Noi detalii despre accidentul în care un poliţist ieşean şi-a pierdut viaţa. Agentul, aflat în timpul unei misiuni, consumase alcool înainte de a se urca la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi sunt în stare de şoc, după ce unul din colegii lor de la Canisă a decedat în timpul unei misiuni.

Poliţistul Cristian Orzu a fost solicitat, alături de câinele de urmărire, să intervină vineri seara pentru a găsi un copil dat dispărut din Ţibana. A pornit spre localitatea ieşeană, la volanul unui autoturism MAI Volkswagen Vento, dar pe şoseaua de centură s-a angajat într-o depăşire şi a intrat frontal într-un Mercedes.

În ciuda intervenţiilor echipei SMURD, bărbatul de 50 de ani a murit la spital. Avea doi copii, soţia sa era plecată la muncă în Germania, iar un frate de-al său, tot poliţist, a decedat în urmă cu câţiva ani.


Potrivit analizelor de sânge prelevate de medici, a reieşit că poliţistul consmase alcool înainte de a se urca la volan. Potrivit ziaruldeiasi.ro, valoarea de alcool stabilită de către medicii spitalului a fost mai mare decât cea a medicilor legişti de la Institutul de Medicină Legală care au înaintat raportul preliminar Poliţiei Rutiere Iaşi, în ziua de duminică. Niciuna dintre acestea nu a fost însă comunicată oficial.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite