"Nebun de Alb" şi Jazzappella dau startul distracţiei de weekend la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emeric Imre îi va încânta pe ieşeni cu muzică folk
Emeric Imre îi va încânta pe ieşeni cu muzică folk

Weekendul petrecăreţilor începe la Iaşi cu un concert marca Emeric Imre în Hunter's Pub, din Parcul Expoziţiei. Preţul unui bilet la eveniment este de 25 de lei.

Îndrăgostit de folk si poezie, Emeric Imre şi-a dedicat întreaga viaţă muzicii. Sub denumirea de “Emeric Trio”, alături de Sorin Zamfir (tobe) şi Gabriel Ghita (clape) a realizat concerte de excepţie în întreaga ţară, primind ropote de aplauze de la spectatorii ridicaţi în picioare.

Un show extraordinar promit şi pe 18 ianurie 2013, de la ora 21.00, atunci când vor susţine un concert de două ore în Hunter’s Pub. Nu vor lipsi piese precum: “Nebun de alb”, “Jurământ”, “Hai iubito”, “Buna varianta rea”, “Ipostaze”, dar şi multe alte piese din repertoriul propriu şi nu numai.

Preţul unui bilet este de 20 de lei. Acestea se pot achizitiona de la barul Hunter’s Pub, inclusiv în ziua concertului. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0752.005.052.

Jazzappella la Teatru' Fix

Tot astăzi, de la ora 21.00 ieşenii sunt aşteptaţi cu drag la un inedit concert de jazz live. LaTeatru' Fix va avea loc o seară cu muzică proaspătă, sofisticată, directă şi spontană, care va cuceri spectatorii din prima şi va crea o atmosferă specială.

JAZZAPPELLA este un sextet vocal mixt a cappella de jazz înfiinţat în Bucureşti în anul 2011. Grupul are un repertoriu format din standarde de jazz în aranjament propriu, compoziţii proprii – swing, bossa-nova etc. – şi aranjamente originale, speciale pentru genul a cappella, ale unor şlagăre pop-rock.

Preţul unui bilet este de 20 de lei.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite