Năravuri populiste pentru primarul „cool” al Iaşului: baie de mulţime după mici şi bere gratis. „E sărbătoarea oamenilor muncii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Chirica vorbeşte cu „oamenii muncii”, la petrecerea dată de 1 Mai FOTO Ziarul de Iaşi
Mihai Chirica vorbeşte cu „oamenii muncii”, la petrecerea dată de 1 Mai FOTO Ziarul de Iaşi

La fel ca predecesorul său, actualul primar al Iaşului, Mihai Chirica, devenit celebru după intervenţiile publice împotriva şefilor din PSD, a împărţit gratis, astăzi, de 1 Mai, bere şi mici ieşenilor adunaţi într-un spaţiu de agrement de la marginea oraşului.

Sute, poate mii de ieşei sunt aşteptaţi în cursul zilei de astăzi, la Ciric, pentru a participa la o petrecere câmpenească organizată de municipalitatea ieşeană. În jur de 5.000 de mici şi mulţi litri de bere vor fi împărţiţi celor care vor sărbători Ziua Muncii în spaţiul de agrement public al oraşului.

Reprezentanţii Primăriei Iaşi au tocmit şi câţiva cântăreţi de muzică populară care întreţin atmosfera. Aceştia au mulţumit în mai multe rânduri „domnului primar” pentru că au avut ocazia să cânte ieşenilor adunaţi la Ciric. În prima parte a zilei, însuşi primarul oraşului, Mihai Cirica, a făcut o vizită la Ciric, unde a discutat cu ieşenii prezenţi acolo.

El a declarat că e vorba de o sărbătoare tradiţională, a „oamenilor muncii” din companiile din subordinea Consiliului Local, dar şi a pensionarilior, a „oamenilor din cartier, a oamenilor cu care, săspunem, ne întâlnim pe parcursul unui an întreg.”

„Le transmitem un mesaj de multă sănătate, pentru cei care muncesc să lupte pentru salariile lor”, a punctat Chirica.

ciric

Pentru a primi un mic şi un pahar de bere, mulţi ieşeni au stat la cozi ce s-au întins şi pe câţiva zeci de metri. 

Sursă foto-video: Ziarul de Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite