Mutare spectaculoasă la Politehnica Iaşi. Gruparea din Copou a adus preparator fizic trecut pe la Bayern Munchen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Riccardo Proietti / FOTO: Politehnica Iaşi
Riccardo Proietti / FOTO: Politehnica Iaşi

Mutarea vine după ce noul antrenor al ieşenilor, Andrei Cristea, s-a declarat nemulţumit de nivelul fizic al jucătorilor săi.

Politehnica Iaşi şi-a luat un nou preparator fizic. Italianul Riccardo Proietti a completat colectivul tehnic al formaţiei din Copou. Astăzi, fostul preparator fizic al echipelor Bayern Munchen şi al naţionalei Israelului şi-a cunoscut noii colaboratori şi a "luat pulsul" jucătorilor ieşeni la antrenamentul desfăşurat pe terenul sintetic de baza Sportivă Tineretului.

Riccardo Proietti, născut la 29 iulie 1969, la Florenţa, în Italia, are un CV de invidiat. A lucrat la cluburi renumite din Europa, precum Bayern Munchen, Empoli, Udinese, Pescara, Grasshopper Zurich, dar şi la prima reprezentativă a Israelului.

A mai activat în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda, Baniyas şi Al Jazira. De-a lungul timpului a pregătit fotbalişti celebri precum George Weah, Luca Toni, Franck Ribéry şi Philipp Lahm. Alături de antrenorul Otmar Hitzfield a cucerit titlul în Bundesliga cu Bayern Munchen în 2008. 

Riccardo Proietti este doctor în ştiinţe, diplomă obţinută la Institutul din Viena, iar de-a lungul timpului a publicat nenumărate lucrări şi articole de specialitate. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Halep, vedeta zilei: Va juca pe arena principală de la Australian Open. Orele meciurilor româncelor

Mascaţii au descins la sediul Apelor Române din Iaşi. Se fac percheziţii la instituţia condusă de „animalul politic” Petru Avram

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite