Marea păcăleală de pe Aeroportul din Iaşi. Cursele către Torino, amânate din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care şi-au cumpărat bilete pentru cursa Iaşi-Torino, programată să decoleze pe 25 martie, au luat o nouă ţeapă. În plus, compania italiană Air Vallee a anunţat că va amâna cursele pentru luna mai.

Cât costă biletele de avion de la Iaşi la Torino, Milano, Roma şi Paris. Mii de persoane şi-au făcut deja rezervare

Ghinioanele la Aeroportul Iaşi se ţin lanţ. După ce planurile de modernizare a Aeroportului sunt schimbate de şefii Consiliului Judeţean de pe o zi pe alta, şi operatorii aerieni se ţin de păcăleli.

Reprezentanţii companiei Air Vallee au anunţat cu surle şi trâmbiţe în luna februarie introducerea a patru curse noi de pe Aeroportul Iaşi, către Torino, Roma, Milano şi Paris. Prima cursă programată, cea către Torino, a fost anulată pe 25 martie, cu promisiunea operatorilor ca va fi reprogramată pe 1 aprilie. Nici de data aceasta, avionele Air Vallee nu vor decola de pe pista ieşeană.

„Ne-au trimis un fax cum că nu vor opera deloc până pe 25 aprilie. Le-am transmis că nu vom mai avea nicio colaborare cu ei din moment ce au pus pe drumuri atâţia oameni", a spus Gheorghe Corjăuţanu, directorul Aeroportului.

Curse directe spre Paris de pe Aeroportul Internaţional Iaşi

Ieşenii care şi-au cumpărat bilete sunt sfătuiţi să sune la companie pentru a vedea dacă îşi pot recupera banii sau reprograma cursele. Între timp, şefii Aeroportului au demarat o anchetă pentru a vedea cât de serioasă este compania care ar trebui să opereze cursele către Roma, Milono şi Paris de pe 30 aprilie.

„Nu ne-au dat nicio explicaţie. Seriozitatea firmei este pusă la îndoială. Noi am avut un semn de întrebare chiar de la început. Facem şi noi nişte investigaţii să vedem ce fel de oameni sunt", a mai spus Corjăuţanu.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite