Lucrări reluate la parcarea subterană de lângă Starea Civilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Hotelului Unirea va relua proiectul de construcţie la Iaşi a unei parcări cu 130 de locuri, din care 78 sunt în subteran în stânga Stării Civile. Demarată în 2007, investiţia nu a fost dusă la bun sfârşit, fiind însoţită de scandaluri privind defrişarea parcului care era în zonă.

Locatarii din zonă s-au plâns în nenumărate rânduri de zgomotul produs de utilajele folosite pe şantier la ore târzii. Şi parlamentarul Daniel Oajdea a criticat proiectul. În calitate de fost consilier local, acesta a solicitat în instanţă anularea avizelor de mediu pentru lucrările din centru. Acesta a contestat faptul că un parc a fost defrişat pentru a fi transformat în parcare.

image

Investitorul a reluat lucrările din luna aprilie şi intenţionează să finalizeze o mare parte din lucrare până la sfârşitul anului. În proeict este prevăzut şi amenajarea unui parc cu alei şi fântâni arteziene deasupra parcării.

„Investitorul s-a apucat din nou de lucrări din luna aprilie. Acesta va finaliza anul acesta structura, planşeul  şi amenajarea spaţiilor verzi pentru a închide zona", a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Citeşte şi:

Iaşi: Parcări ilegale în faţa Palatului de Justiţie

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite