Juniori români, în atenţia clubului Udinese. Italienii vin la Iaşi pentru a vedea copii de la Academia Didi VIDEO

0
0
FOTO: Academia Didi
FOTO: Academia Didi

Scouterii italieni vor fi prezenţi la Iaşi, pentru a vedea mai mulţi tineri jucători care aparţin de Academia Didi Junior.

Fotbaliştii români rămân în vizorul scouterilor din Europa, în ciuda performanţelor scăzute la nivelul echipelor de club şi la nivelul echipei naţionale de fotbal. Scouterii clubului italian Udinese şi-au anunţat prezenţa în luna decembrie a acestui an la Iaşi, pentru a urmări mai mulţi tineri fotbalişti care evoluează la Academia Didi Junior. 

„Conform contractului de colaborare încheiat în toamna acestui an între Academia Didi şi Udinese Academy, scouteri ai clubului italian vor fi prezenţi la baza noastră sportivă pentru a urmări tinerele talente care joacă în culorile galben-negre. Aceştia vor putea asista la partidele pe care Academia Didi le va susţine în cadrul competiţiei organizate de Federaţia Română de Fotbal şi de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, dar şi la antrenamentele desfăşurate la baza din bulevardul Socola şi de pe terenul de la Tomeşti. Jucătorii care vor fi remarcaţi de către scouterii italieni vor putea merge la Udine, pentru susţinerea mai multor probe de joc”, au transmis reprezentanţii Academiei Didi. 

Scouterii italieni vor fi prezenţi în perioada 9-10 decembrie la Iaşi, având deja câţiva jucători pe care i-au observat în videoclipurile postate de reţelele de socializare şi pe care doresc să îi vadă „pe viu”, în timpul antrenamentelor şi a meciurilor care se vor disputa în acel weekend. 

    

VIDEO - Imagini din timpul meciurilor Academiei Didi

Parteneriat important între Academia Didi şi clubul Udinese

Prin intermediul parteneriatului dintre Academia Didi şi Academia Udinese, antrenorii din cadrul Academiei Didi vor avea ocazia de a participa la ore de teorie şi practică, alături de antrenorii clubului Udinese, iar copiii vor fi urmăriţi de către scouteri trimişi periodic la Iaşi, cei care ies în evidenţă având şansa de a fi selectaţi pentru a face parte din Academia Udinese.

„Sperăm să fie aici noul Di Natale. E o misiune grea, dar cu multă muncă, vom reuşi. Sper să găsim un copil, doi sau chiar trei aici, care să fie pregătiţi pentru Serie A. Sper să găsim tineri jucători care să facă parte din universul Udinese şi să ajungă să semneze contracte în Serie A. Nu vom putea forma jucătorii individual, dar vom putea forma antrenorii de la Academia Didi”, a declarat Allec Bola, directorul Academiei Udinese, în momentul semnării contractului. 

Academia Didi primeşte suport din partea Academiei Udinese în nutriţie, psihologie, marketing, administrare, medicină sportivă, relaţii cu presa, scouting, fitness, antrenamente cu portarii, antrenamente specifice şi alte cereri care pot veni din partea reprezentanţilor ieşeni. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Construcţia unui bloc, aprobată după ce consilierilor locali li s-au cerut în instanţă despăgubiri de 200.000 de euro pe lună

Banda care a aruncat în aer bancomate a fost condamnată. Ce pedepse au primit hoţii şi la ce daune uriaşe au fost obligaţi

Mai multe - Iaşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite