Isprava unui puşcăriaş dornic de senzaţii tari. Cum a păcălit doctoriţa din penitenciar pentru a înghiţi o pastilă destinată bolnavilor psihic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deţinut încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi a dat în judecată unitatea de deţinere după ce a fost sancţionat pentru că a furat o pas­tilă.

Ciprian Găitan a primit un avertisment pentru fapta sa, deşi, în faţa judecă­torilor, el a negat vehement că ar fi vinovat. Găitan a acuzat dureri la începutul lui mai şi a mers la cabinetul medical pentru a primi îngrijiri medicale.

„După ce am administrat o fiolă de algocalmin, în timp ce aruncam seringa folosită, deţinutul a luat din cutia cu tratament psihic o pastilă de culoare albă pe care a băgat-o foarte repede în gură“, a declarat doctoriţa, în baza mărturiei sale fiind aplicată şi sanc­ţiunea.

Pastila era destinată pentru deţinuţii cu probleme psihice se arată în motivarea instanţei care a menţinut sancţiunea primită de deţinut. Găitan a mai primit sancţiuni şi în trecut, după ce s-a comportat necorespunzător cu cadrele penitenciarului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite