Ipostaze caraghioase cu cel mai temut om din lume. Fotografiile care vor să arate partea umană a lui Vladimir Putin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi un personaj sobru, liderul mondial Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse, a fost surprins de-a lungul timpului în ipostaze care de care mai caraghioase. „Adevărul“ vă prezintă o selecţie a zece dintre cele mai ridicole scene în care personaj principal este Putin.

Unul dintre cei mai cunoscuţi lideri mondiali, preşedintele Federaţiei Ruse Vladimir Putin, a fost mereu un personaj apreciat de către fotografi. Fie că era la pescuit, înota, călărea un cal sau îşi exercita funcţia publică, Putin le-a oferit de foarte multe ori fotografilor instantanee senzaţionale. 

Din acest motiv, liderul politic a fost deseori şi ţinta a numeroase ironii din partea internauţilor sau a jurnaliştilor. Dacă în Rusia a fost lansat un calendar al anului 2017 în care personajul principal este preşedintele Vladimir Putin în diferite ipostaze care îl pun într-o lumină favorabilă, în mediul online sunt mult mai răspândite fotografiile care îl fac să pară caraghios. 

În galeria Foto de mai jos pot fi vizualizate doar o parte din aceste imagini, care au fost o adevărată sursă de inspiraţie inclusiv pentru cunoscătorii programului de editare Photoshop. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite