Interlopul Vasile Rodideal căutat pentru a fi băgat după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Iaşi au dispus în urmă cu câteva minute ca basarabeanului să îi fie înlocuită măsura obligării de a nu părăsi ţara cu un nou mandat de arestare.

În cel mai scurt timp Vasile Rodideal va fi dat în urmărire generală. „Consider că au fost făcute toate demersurile în acest caz şi nu ne opunem acestei decizii. Nu ştiu unde se află clientul meu", a spus în faţa judecătorilor Ionel Nechita, avocatul lui Vasile Rodideal.

Interlopul Vasile Rodideal, judecat în patru dosare pentru trafic cu ţigări sau infracţiuni de corupţie, a părăsit ţara de aproximativ două luni, deşi avea interdicţie şi trebuia să fie supravegheat de un agent din cadrul Secţiei IV. Potrivit unor surse din rândul apropiaţilor basarabeanului, acesta ar fi ajuns la Chişinău şi de acolo a luat avionul spre Moscova.

 După disparţia interlopului superiorii agentului Mircea Sasu au declanşat  o anchetă disciplinară. Însă aceasta bate pasul pe loc. Agentul a fost de serviciu în ziua alegerilor, liber sau în concediu fără plată. Apoi poliţistul care trebuie să desfăşoare ancheta a intrat şi el în concediu fără plată.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite