Ieşeanul care i-ar fi dat mită judecătoarei Georgeta Buliga, acuzat că i-a distrus bunurile iubitului soţiei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Popescu a fost trimis în judecată pentru distrugere după ce a deteriorat bunurile lui Constantin Eusebiu Ghilan. Acesta ar fi fost iubitul fostei sale soţii, Valentina Grama, după cum a susţinut Popescu în instanţă.

Liviu Popescu, care potrivit procurorilor i-ar fi dat 8.000 de euro mită judecătoarei Georgeta Buliga pentru a-i obţine o hotărâre favorabilă într-un dosar de partaj, a fost acuzat şi de distrugere. Acesta ar fi deteriorat în 2007  nişte bunuri ale iubitului fostei soţii. Judecătoria Iaşi l-a condamnat pe Popescu la un an cu suspendare, dar Tribunalul Iaşi a decis să casesze în parte sentinţa şi să-i aplice ieşeanului o amendă de 1.000 de lei.

Mai citiţi şi:

Iaşi: Proces cu miză de 650.000 de euro judecat de Georgeta Buliga ajunge la CEDO

Iaşi: Judecătoarea care a primit mită în buchetul de flori are conturi bancare grase şi acţiuni la mai multe societăţi de investiţii financiare din ţară

Acesta se mai judecă cu fosta lui soţie într-un alt dosar de partaj aflat pe rolul Judecătoriei Iaşi. „Este vorba despre o sumă de 20.000 de euro, care nu a fost inclusă în dosarul iniţial", a spus Irina Diaconu, avocata Valentinei Grama.

Pe rolul Judecătoriei Iaşi au mai fost de-a lungul timpului procese între cei doi soţi de evacuare, încuviinţare executare silită, sechestru asigurator

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite