Iaşi: Un kilogram de haşiş, scos de poliţişti de pe piaţă (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din judeţul Bacău, suspectaţi de trafic de droguri de risc, au primit mandate de arestare preventivă la Tribunalul Iaşi.

Aceştia au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să comercializeze, potrivit oamenilor legii, 930 de grame de haşiş, la sfârşitul săptămânii trecute. Acţiunea a fost derulată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi, împreună cu poliţiştii ieşeni şi băcăuani.

Citeşte şi: Iaşi: Prinşi la păcănele cu drogurile în buzunare (VIDEO)

Felix Bolog (36 de ani), Marcel Dieac (28 de ani) şi Alexandru Anghel (23 de ani) au primit la Tribunalul Iaşi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Decizia a fost atacată cu recurs. „Clientul meu a avut o atitudine sinceră în faţa instanţei de judecată. Are o familie şi nu are antecendente. Am declarat recurs împotriva deciziei instanţei de judecată", a precizat avocatul Luminiţa Roibu, apărătorul lui Felix Bolog. Alte patru persoane sunt suspectate de poliţişti pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni.

Pe lângă haşişul descoperit, oamenii legii au mai confiscat de la tineri suma de 19.000 de lei şi un autoturism de lux în valoare de 2.000 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite