Iaşi: Rezerviştii protestează la Prefectură: „Demisia“, „Jos Guvernul!“ (FOTO şi VIDEO, UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de militari în rezervă din Iaşi s-au adunat în faţa Prefecturii. Ei cer pensii decente şi scandează lozinci împotriva Gurvenului.

Ora 14.55 Peste 150 de militari în rezervă au protestat timp de câteva ore în faţa Prefecturii Iaşi. „Ruşine“ se pare că a fost cuvântul de ordine al zilei. După ce au scandat în Piaţa Unirii, militarii au protestat în acelaşi mod şi la Prefectură.

image

Chiar dacă preşedintele a declarat că se va respecta decizia Înaltei Curţi, rezerviştii ieşeni nu cred până nu văd. „Nu mai avem încredere în cuvântul lui Traian Băsescu. Îmi este ruşine că acest om este preşedintele nostru“, a spus unul dintre protestatari. Aceştia au făcut un apel şi la preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Simirad. „Coboară aici, dacă ai curaj!“ i-au spus aceştia.

image

Protest muzical

Protestul de astăzi a fost unul inedit. Foştii militari au fost „acompaniaţi“ de acordurile cunoscutei melodii „Ciuleandra“ care răsuna din direcţia scenei amplasate în faţa Palatului Culturii pentru concertul din seara aceasta.

image

Rezerviştii au venit cu pancarte şi fluiere la protestul de la Casa Pătrată.

image

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite