Iaşi: O basarabeancă a fost condamnată pentru bigamie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatiana Trandaf  a fost condamnată astăzi de magistraţii Judecătoriei Iaşi la patru luni de închisoare cu suspendare pentru fals în declaraţii şi bigamie. Femeia originară din Republica Moldova a fost acuzată de procurori că s-a căsătorit cu doi bărbaţi din judeţul Iaşi.

În cazul în care este nemulţumită de sentinţă Tatiana Trandaf (fostă Dumitriu, fostă Avram)o poate ataca la instanţa superioară.

Femeia a ajuns în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi după ce soţul, cu care se afla în divorţ, a făcut plângere împotriva ei. Potrivit rechizitoriului, în 2001 Tatiana Avram, care era văduvă din anul 1993, s-a căsătorit cu Ştefan Dumitriu. Cei doi soţi s-au mutat în Vlădiceni, comuna Tomşeti, dar după un an şi jumătate de căsătorie femeia a plecat de acasă şi s-a stabilit în comuna Bosia.

Aici Tatiana Dumitriu (fostă Avram) l-a cunoscut pe Constantin Trandaf şi s-a căsătorit cu acesta în noiembrie 2005. Cu aproape o lună înainte de se mărita, femeia a solicitat magistraţilor Judecătoriei Iaşi să-i admită divorţul de Ştefan Dumitriu. Însă acesta nu s-a prezentat la niciun termen, iar basarabeanca nu a mai aşteptat finalizarea procesului şi s-a recăsătorit.

După puţin timp însă Ştefan Dumitriu s-a plâns oamenilor legii că soţia sa s-a căsătorit din nou.

După cercetări procurorii au trimis-o în judecată pe Tatiana Trandaf (fostă Avram, fostă Dumitriu) pentru bigamie şi fals în declaraţii.

"M-am căsătorit cu Trandaf pentru că el a vrut sa ne facem acte, că eu am crezut că nu am fost căsătoriă legal cu Dumitriu. Eu nu recunosc căsătoria cu Dumitriu Ştefan, am fost dusă în eroare de minciunile lui", a precizat Tatiana Trandaf, într-un memoriu adresat magistraţilor Judecătoriei Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite