Iaşi: Hoţi din locuinţe şi maşini, reţinuţi de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani sunt principalii suspecţi au unor furturi comise la începutul anului.

Procurorii spun că valoarea bunurilor sustrase de suspecţi sunt de cîteva zeci de mii de lei. Unul dintre tineri, Gabriel Turca (22 de ani) este bănuit că în noaptea de 10 spre 11 ianuarie ar fi intrat în magazia unei case de unde ar fi furat obiecte din fier şi ţevi de cupru de aproximativ 4.500 de lei. Un alt suspect reţinut de procurori, Tiberu Ciobanu (19 ani) este cercetat că ar fi pătruns în casa unei familii din Miroslava, de unde ar fi plecat cu bijuterii din aur, un laptop şi un telefon de ultimă generaţie, precum şi alte bunuri. 

O parte din bunurile furate a căror valoare era de aproximativ 55.000 de lei au fost recuperate. Procurorii îl cercetează şi pe Marius Căprariu (22 de ani) care în noaptea de 14 spre 15 ianuariear fi spart patru autoturisme cu ajutorul unor chei potrivite, parcate în zona Tătăraşi. Printre bunurile sustarse s-a numărat un casetofon, dar şi 70 de litri de benzină.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite