Iaşi: Grefiera urmărită penal a fost suspendată din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta Osoianu
Violeta Osoianu

Violeta Osoianu, grefiera de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi împotriva căreia s-a dispus începerea urmării penale în dosarul înşelăciunilor imobiliare,  a fost suspendată din funcţie.

Citeşte şi: Iaşi: Reţeaua escrocilor imobiliari rămâne după gratii (UPDATE)

Iaşi: Tranzacţii cu terenuri în zone rezidenţiale pe numele grefierei cercetate de DIICOT

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus suspendarea din funcţie a Violetei Osoianu după ce împreună cu soţul său şi alte persoane au ajuns în atenţia procurorilor într-un dosar de înşelăciuni imobiliarea. Grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, împotriva Violetei Osoianu a fost pusă în mişcare acţiunea penală. Printr-un ordin al procurorului general de la acelaşi Parchet s-a dispus şi verificarea conduitei profesionale a Violetei Osoianu.

Potrivit procurorilor DIICOT - Structura centrală, în cursul anului 2008, Emanuel Osoianu ar fi iniţiat împreună cu Violeta Osoianu, soţia sa, şi alte persoane un grup specializat pe comiterea de infracţiuni de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

În urma acţiunilor procurorilor, şase persoane, printre care Emanuel Osoianu şi doi angajaţi de la Oficiul de Cadastru Iaşi au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite