Iaşi: Genţi burduşite cu alcool furat (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri, bănuiţi că au comis mai multe furturi din locuinţe, cu un prejudiciu de zeci de mii de lei, au fost reţinuţi şi vor fi duşi la Judecătoria Paşcani cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: Iaşi: Arestat pentru furt de bijuterii de 7.000 de lei şi electronice

Cei doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, au fost prinşi de poliţiştii din Târgu Frumos. Aceştia mai erau însoţiţi de o tânără de 16 ani şi cărau două genţi voluminoase. În momentul în care au percheziţionat genţile, oamenii legii au descoperit nu mai puţin de 33 de sticle de câte 2 litri fiecare, cu votcă şi rom. Oamenii legii au stabilit că bunurile, în valoare de 2.700 de lei, fuseseră furate în noaptea de 8 spre 9 martie din sediul unei socităţi comerciale din Târgu Frumos.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi ar fi autorii altor cinci furturi comise prin efracţie, cu un prejudiciu de 25.000 de lei. O dată cu prinderea acestora, oamenii legii au reuşit să recupereze aproximativ 80 la sută din bunurile furate.

Poliţiştii spun că suspecţii au fost ajutaţi de un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, care transporta bunurile furate cu maşina persoanlă, dar şi de minora de 16 ani. Aceştia din urmă sunt cercetaţi pentru complicitate la furt.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite