Iaşi: Consiliul Judeţean se specializează în studii de oportunitate. Edilii aruncă peste 18.000 de euro pentru o idee

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au cheltuit peste 60.000 de euro pe un studiu de oportunitate pentru proiectul de modernizare al Aeroportului, şefii judeţului aruncă alţi bani pentru un al doilea studiu, care ar trebui să ofere o soluţie pentru administrarea Centrului Expoziţional Moldova. Clădirea stă nefolosită la trei luni de la inaugurare, deşi au fost investiţi 8,4 milioane de euro.

Iaşi: Studiu costisitor pentru proiectul de modernizare al Aeroportului

Şefii judeţului organizează pe 23 martie licitaţie pentru realizarea unui studiu de oportunitate la Centrul Expoziţional Moldova. Firma care obţine contractul va analiza condiţiile din punct de vedere juridic, economic, de marketing, de resurse umane şi va propune edililor soluţia optimă pentru administrarea Centrului Expoziţional.

Iaşi: Edilii au tăiat panglica la o hală goală pentru expoziţii

Variantele care vor fi analizate sunt: înfiinţarea unei societăţi de management care îi va avea ca acţionari CJ şi Primăria, concesionarea centrului şi încheierea unui parteneriat public-privat pentru gestionarea activităţii.

După ce va prezenta fiecare din aceste variante, cu oportunităţile şi constrângerile fiecăreia, firma va recomanda cea mai bună propunere şi va oferi consultanţă societăţii care va implementa ideea propusă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite