Iaşi: Campionul la offroad găsit împuşcat în cap avea o vilă impunătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşeanul care şi-ar fi pus capăt zilelor cu o puşcă de vânătoare în apropiere de Galaţi avea o locuinţă de vis în localitatea ieşeană Păun.

Citeşte şi: Iaşi:Prietenii campionului naţional la offroad găsit împuşcat în cap refuză să creadă că bărbatul s-a sinucis (UPDATE)

Iaşi: Firma deţinută de Bogdan Pavlov nu a făcut deloc profit anul trecut

Proprietatea lui Radu Bogdan Pavlov din localitatea Păun, comuna Bârnova, întăreşte parcă susţinerile prietenilor săi, şocaţi de vestea morţii acestuia, potrivit cărora ieşeanul nu ar fi avut vreun motiv să-şi ia viaţa. Spre stradă, proprietatea este „protejată“ de un gard din beton care îi ţine departe pe curioşi. În spatele porţilor metalice, stau de pază trei dulăi.

În spatele lor, totul pare că a îngheţat. Curtea  largă, betonată, cu o alee specială care duce spre garaj este pustie. În spatele unei vile impunătoare se poate observa o piscină, iar la uşa garajului un Jeep Wrangler de culoare roşie, pregătit pentru competiţiile de offroad.

În mare parte, oamenii din Păun se feresc să vorbească despre vecinii lor, iar când o fac, cu greu reuşesc să spună câteva vorbe despre ei. „Stau aici de când m-am născut dar nu pot să spun mare lucru despre ei. Casa parcă a fost construită în urmă cu aproximativ cinci ani. El nu a stat niciodată de vorbă cu noi şi nici pe noi nu ne-a interesat de ce fac ei. Nu am auzit niciodată scandaluri de la ei din curte“, a spus Constantin Lungu, vecin cu fostul campion naţional la offroad.

Oamenii nu au putut însă să nu remarce maşinile preparate special care mai opreau în faţa curţii lui Radu Pavlov. „Am mai văzut în faţa curţii lor nişte maşini de offroad. Cred că erau ale prietenilor lui. În rest nu ştim nimic despre ei“, a spus şi Ionel Leonte, vecin.

Bogdan Pavlov a fost găsit împuşcat în maşina lui la câţiva kilometri de Galaţi. Anchetatorii merg în cazul preşedintelui Clubului Offroad Iaşi pe varianta sinuciderii.

Pavlov a fost văzut de apropiaţi ultima dată luni seară când a mers la aniversarea mamei lui.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite