Iaşi: Bărbat reţinut după ce şi-a despicat unchiul cu coasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut luni în localitatea Erbiceni. Procurii spun că Iulian Romaşcanu (32 de ani) s-a certat cu victima pentru că nu mai voia să meargă la pescuit.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea dinaintea incidentului Iulian Romaşcanu băuse doi litri de vin, iar dimineaţă a decis împreună cu tatăl său să meargă la pescuit. Pe drumul către balta Ţintea, cei doi s-au întâlnit cu Toma Romaşcanu (72 de ani), care era în stare de ebrietate şi pe care l-au luat cu ei. Anchetatorii au mai precizat că la un moment dat Iulian Romaşcanu, a decis să nu mai meargă la pescuit, a oprit căruţa într-un câmp şi s-a apucat de cosit. Din acest motiv a început să se certe cu unchiul său pe care l-a lovit cu coasa.

A lovit victima cu coasa în partea stângă a corpului, secţionându-i trunchiul de sus în jos până în dreptul ombilicului. Apoi a ascuns cadavrul în stufăriş şi a plecat spre domiciliu", a spus procuror Carmina Pascal, Şef Secţie Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal. Ajuns acasă, bărbatul s-a culcat, fiind trezit după aproximativ patru ore de părinţii săi care l-au convins să meargă să se predea la Poliţie.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite