FOTOGALERIE Violonistul Adrian Berescu, ultima întâlnire cu rudele şi prietenii la Eternitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de prieteni şi cunoştinţe au venit ieri şi astăzi la capela bisericii Eternitatea pentru a-şi lua rămas bun de la cel care le-a fost pentru mulţi ani un exemplu de viaţă ca artist şi motociclist.

UPDATE Violonistul ieşean Adrian Berescu, fondatorul Cvartetului „Ad libitum“, şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de motocicletă VIDEO

FOTO Violonistul Adrian Berescu: „Fără vioară, fără motor, fără aer nu am cum să rezist”

Toate persoanele care au venit la capela bisericii din cimitirul Eternitatea pentru a-l plânge pe artist au avut numai vorbe bune la adresa fondatorului Cvartetului „Ad Libitum“.

image

„Îl cunosc de 12 ani, din Liceul de Muzică. Era un exemplu de viaţă pentru noi toţi. Refugiul lui era să meargă pe motocicletă“, a povestit Ionuţ, unul dintre prietenii lui Adrian dintre motociclişti. Bikerii cred că acesta este cel mai grav accident de motocicletă după moartea lui Ovidiu Pavel, care a intrat în coliziune cu o vacă pe bulevardul C.A. Rosetti acum patru ani. 

Citeşte aici cum s-a întâmplat accidentul

„Îmi aduc aminte că imediat după accidentul lui Ovidiu Pavel, Taz a spus că speră să nu se mai întâmple o aşa tragedie pentru mulţi ani. Uitaţi că tocmai el a fost cel a urmat“, a spus Chucky, un alt motociclist. „Ne-a marcat foarte mult moartea lui. Îl cunosc de mulţi ani. Când auzi de astfel de accidente de motociclete, te demoralizezi. Ştiu persoane care au renunţat la motoare şi s-au dat pe enduro“, ne-a spus John.

Colegii primviolonistului Adrian Berescu sunt traumatizaţi de moartea concert-maestrului orchestrei simfonice, care ar fi trebuit să participe la Festivalul „George Enescu“.

Filip Papa: „Când capul este tăiat, restul organismului nu mai poate funcţiona“

„Era un muzician desăvârşit, un om deosebit şi un coleg bun şi vesel. Toată lumea îl iubea. Nu a deranjat pe nimeni. Acum, trebuie să mergem la Festivalul «George Enescu» şi este un gol imens care nu va putea fi înlocuit“, a spus îndurerată Cristina Lupu, percuţionist din cadrul Filarmonicii Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite