FOTO Un om a murit şi alţi opt au fost răniţi într-un accident rutier foarte grav. Şoferul unei dubiţe n-a acordat prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO FB Florin Ţugui
FOTO FB Florin Ţugui

O persoană a murit şi alte opt au fost rănite duminică, 29 iunie, în judeţul Iaşi, după ce două maşini s-au ciocnit violent.

Accidentul a avut loc în comuna Mogoşeşti Siret, în apropiere de Paşcani, după ce şoferul unei maşini înmatriculate în Neamţ nu a acordat prioritatea unui alt autoturism şi a intrat în coliziune cu acesta. 

În urma impactului, cinci persoane au fost aruncate din maşină, iar restul au rămas blocate în scaune, fiind nevoie de echipajele de descarcerare pentru a le scoate.

„Astăzi, în jurul orei 12.46, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că la intersecţia drumului judeţean 208 cu drumul comunal 104, în interiorul localităţii Mogoşeşti Siret a avut loc un accident soldat cu victime omeneşti. Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe drumul comunal 104 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar pe drumul judeţean 108 intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea a opt persoane, dintre care una a decedat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii acţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Citiţi şi:

VIDEO Cum a ratat un şofer beat, angajat al unei societăţi publice, intrarea într-un pasaj subteran. Bărbatul a izbit violent autoutilitara de serviciu de un parapet

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite