FOTO Mesajul sfâşietor al iubitei studentului din Iaşi care s-a sinucis în cămin: „Visam la un viitor împreună, nu mai pot spune multe, nu am puterea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Marcel Miron este descris de cei care l-au cunoscut ca un băiat plin de viaţă şi atent cu toată lumea. Colegii săi spun că s-a îndrăgostit nebuneşte de iubita sa, iar ultima ceartă dintre cei doi l-ar fi îndemnat să-şi pună capăt zilelor. Prietena tânărului a postat astăzi un mesaj pe Facebook în care a precizat că studentul nu s-a sinucis din cauza sa şi că "altele au fost în inima şi în capul său."

Tânărul originar din Tecuci (judeţul Galaţi) şi-a pus capăt zilelor la sfârşitul săptămânii trecute, într-o cameră a căminului T2, din campusul studenţesc "Tudor Vladimirescu" din Iaşi. Trupul neînsufleţit al lui Marcel a fost găsit chiar de colegul său de cameră, care plecase peste weekend la părinţi şi îl lăsase pe student singur în cameră. Acesta a fost găsit duminică după-amiază, spânzurat cu o curea. Trupul să era deja în stare de putrefacţie, semn că tânărul îşi pusese capăt zilelor de cel puţin o zi.

„Am fost sesizaţi cu privire la moartea unui tânăr de 22 de ani. Colegii mei s-au deplasat la faţa locului pentru a efectua verificări, efectuându-se cercetări pentru moarte suspectă. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei“, a spus Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Colegii lui Cristian Marcel susţin că acesta era îndrăgostit până peste cap de prietena sa. Se pare că, mai spun apropiaţii studentului, ultima ceartă pe care tânărul a avut-o cu iubita sa l-ar fi determinat să îşi pună capăt zilelor. El nu a lăsat însă un bilet de adio prin care să îşi justifice gestul extrem.

image

Iubita sa: "Visam la un viitor împreună"

După aflarea tragicei veşti, cei care l-au cunoscut pe Marcel au postat pe profilul acestuia de Facebook mai multe mesaje de condoleanţe. Iubita sa, Cristina, a postat şi ea un comentariu prin care a răspuns celor care o consideră vinovată de sinuciderea lui Marcel.

"Nu pot vorbi prea mult, nu am puterea! Tot ce pot să zic e că aparenţele înşeală.Dacă a făcut gestul ăsta nu l-a făcut pt mine, noi nu aveam probleme în cuplu. Speculaţii sunt multe, groaznic de urâte la adresa mea şi la adresa lui. Nu a fost nici o clipă vorba de despărţire. Aveam planuri de viitor, visam la viitor împreună. Nu a fost nimic care să îl facă asta pentru mine, pentru noi. Altele au fost în inima şi capul lui, nimeni nu o să înţeleagă acum asta! Vreau doar să nu mai aud jigniri pentru el, nici pentru mine. Atât îmi doresc şi vreau să se poată ohihni în pace", a postat tânăra pe Facebook.

În prealabil, pe acelaşi profil de Facebook, au fost postate mai multe comentarii din care a reieşit că studentul şi-ar fi pus capăt zilelor din dragoste. "Este o veste cumplită pe care am aflat-o din ziare, internet că un baiat că el şi-a pus capăt zilelor din cauza iubirii! Sunt sigură că atât eu cât şi toate persoanele care l-au cunoscut la un moment dat pe Cristian Marcel Miron îmi impartasesc şi susţin părere despre el! Am avut ocazia să îl cunosc pe Marcel prin prisma unui liceu, am vorbit nu de multe ori cu el, dar a fost suficient să pot spune despre el numai lucruri frumoase. Marcel era şi va rămâne pentru toţi cei care îl cunoaştem un băiat deosebit! Condolente familiei", a postat o altă tânără.

Băiatul era student la  Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi, fiind originar din Tecuci. Îi plăcea foarte mult fotbalul, jucând pe postul de portar în echipa facultăţii.

“El era pasionat de fotbal, juca pe postul de portar. E păcat că a ales să procedeze în acest fel pentru a scăpa de probleme, avea toată viaţa înainte”, ne-a spus un coleg de-al tânărului.

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite