Femeile din Iaşi află secretul de a avea o carieră de succes şi o familie fericită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile din Iaşi, Cluj şi Timşoara se pot înscrie la cursurile gratuite cu temele „Dezvoltare personală în vederea carierei" şi „Reconcilierea vieţii de familie cu cea profesională" pentru care se fac înscieri în perioada 2-31 mai.

Femeile din Regiunile de Nord-Est, Nord-Vest şi Vest ale ţării care se pregătesc de angajare pot participa la nişte cursuri din care să afle cum să îmbine cu succes viaţa de familie şi profesia.

Este vorba despre „Dezvoltare personal în vederea carierei" şi „Reconcilierea vieţii de familie cu cea profesională", două cursuri gratuite şi acreditate de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor.

Ţi-ai greşit meseria? Află ce cursuri de formare profesională sunt puse la dispoziţia ta

Iaşi: Aţi absolvit studii superioare? Acum aveţi şansa să vă angajaţi!

Vezi aici cât te costă să studiezi şi să te întreţii în străinătate

Pentru fiecare curs desfăşurat la Iaşi şi Timişoara sunt disponibile câte 80 de locuri, în timp ce la Cluj-Napoca sunt câte 50 de locuri. Lecţiile vor fi susţinute în perioada iunie-octombrie 2012 de specialişti din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea „Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca.

Pont pentru inginerii ieşeni: job plătit cu 9.000 de euro pe lună

Iaşi: Salarii de mii de euro pentru medici şi ingineri în străinătate

La final, absolventele vor primi o diplomă şi acte de studii cu recunoaştere naţională.

Dosarul de înscriere se depune în perioada 2-31 mai şi trebuie să conţină în original şi copie certificatul de naştere, buletinul, certificatul de căsătorie, diploma de bacalaureat sau de licenţă şi cererea de înscriere la curs ce se va complete în momentul depunerii dosarului.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite