Femeie omorâtă în bătaie cu furca sub ochii copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodor Dascălu (40 de ani), din localitatea ieşeană Răchiteni, a fost acuzat că şi-a ucis soţia în bătaie. Totul s-a petrecut sub ochii fetiţei de nouă ani a celor doi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată, pe 11 septembrie, pe Teodor Dascălu pentru omor calficat. Acesta a fost acuzat că, pe 20 iulie, şi-a bătut soţia cu o furcă până ce aceasta a decedat. Potrivit anchetatorilor, soţii Dascălu erau căsătoriţi de 18 ani şi amândoi erau consumatori de băuturi alcoolice. Mai mult, bărbatul ar fi agresat-o de mai multe ori pe Ana Dascălu.

Ieşeanul care şi-a ucis cumnatul şi şi-a înjunghiat sora, expertizat psihiatric

Crimă la Cozmeşti: un bărbat şi-a ucis cumnatul şi şi-a înjunghiat sora UPDATE

Pe 19  iulie, după o certă cu soţul, Ana Dascălu a plecat de acasă. Bărbatul a observat a doua zi că soţia nu s-a mai întors, dar a plecat să muncească cu ziua şi apoi a consumat băuturi alcoolice. Când s-a întors acasă, Teodor Dascălu şi-a găsit şi soţia în stare de ebrietate şi a început să o lovească.

Apoi şi-a trimis fetiţa să aducă o furcă, şi a bătut-o din nou pe femeie. Procurorii susţin că Teodor Dascălu a continuat să-şi lovească soţia chiar şi după ce coada furcii s-a rupt. Femeia s-a aşezat apoi pe pat, dar după două ore a decedat. Agresorul a anunţat rudele victimei că aceasta "a murit pentru că i-a dat câteva". În faţa anchetatorilor, Teodor Dascălu a recunoscut fapta.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite