Evenimente mondene cu aer parizian la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seri de francofonie, lecturi-spectacol, expoziţii de fotografie, proiecţii de filme şi spectacole de magie. Aceasta este oferta din următoarele săptămâni a Centrului Cultural Francez pentru ieşeni.

Iaşi: Evadare din cotidian pe ritmuri de tango şi salsa

Evenimentele vor debuta miercurea aceasta. De la ora 18.00 la Mediateca „Charlotte Sibi" a Centrului va avea loc seara „Francofonii". Actorul Octavian Jighirgiu, de la Teatrul Naţional şi Caroline Boudier, lector de limba franceză la  Universitatea „Al.I. Cuza" vor susţine o sesiune de lecturi încrucişate din scrierile lui Vassilis Alexakys, un scriitor francez de origine greacă.

Cristi Puiu la premiera filmului „Aurora“ la Iaşi: „Îmi cer scuze pentru frigul din sală!“ (FOTO)

Tot miercuri, cu începere de la ora 19.00 ieşenii îl vor putea vedea în sala „B. Fondane" a Centrului pe celebrul iluzionist Magic'Mouss.

Pe data de 25 martie în Aula M„Mihai Eminescu" a Bibliotecii Centrale Universitare cei de la Centrul Cultural Francez vor organiza Lectura-spectacol „Grisélidis ou la Passe Imaginaire", iar pe data de 29 martie vor fi prezentate expoziţiile de fotografie ale congolezului Steven Lumière Moussala.

Weekend cu motoarele turate la maximum la ieşirea din Iaşi

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente care îmbină cultura cu viaţa mondenă, Cafékultour va începe anul acesta pe data de 1 aprilie. Ajunsă la cea de-a şasea ediţie, manifestarea se va desfăşura până pe 16 aprilie.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite