Eforturi disperate ale medicilor pentru salvarea prietenei actriţei care a provocat un accident grav la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: telem.ro
FOTO: telem.ro

Accidentul produs la începutul lunii pe şoseaua de centură, la Iaşi, are urmări grave mai ales pentru prietena actriţei care se afla la volanul unui Nissan Micra. Medicii sunt pesimişti, dar speră într-o minune.

Medicii fac eforturi disperate pentru a salva pasagera din autoturismul implicat într-un grav accident pe şoseaua de centură a Iaşului, săptămâna trecută. 

Loredana, şoferiţa care provocat incidentul se simte mai bine, dar prietena ei cea mai bună se află în continuare în stare gravă, intubată la terapie intensivă. Medicii spun că şansele fetei sunt destul de mici, dar speră la o minune, aşa cum s-a mai întâmplat de câteva ori în acest an, la Iaşi, când victimele unor accidente au ieşit din comă chiar şi după două luni. 

Loredana B., actriţă din Bacău, se întorcea pe data de 2 iunie împreună cu prietena ei, Olga, dintr-o vacanţă din zona Maramureşului. Pe şoseaua de centură a Iaşului, şoferiţa a intrat în mai multe depăşiri cu autoturismul Nissan Micra, iar la un moment dat, Loredana a pierdut controlul volanului. Maşina s-a răsturnat, fiind mai apoi izbită din spate de un BMW, şoferul acestui autoturism nemaiputând să frâneze la timp. 

Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări, iar surse neoficiale spun că airbag-urile nu s-ar fi deschis, dar şi că fetele nu purtau centura de siguranţă.  

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Românul care a dat lovitura în Europa cu o licoare fermecată. „Când am ajuns acolo nu ştiam niciun cuvânt în limba lor”

O mare companie închide una dintre fabricile pe care le are în România. Sute de angajaţi vor fi afectaţi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite