Edilii Iaşiului vor relua discuţiile pentru distrugerea parcului din faţa Teatrului Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au decis să reia dezbaterile privind proiectul de construcţie a parcării subterane sub parcul din faţa Teatrului Naţional.

Parcul din faţa Teatrului Naţional din Iaşi, distrus pentru o parcare subterană FOTOGALERIE

După ce au refuzat categoric să aprobe investiţia de 90 de milioane de lei din fonduri europene pentru construcţia parcării subterane în centrul oraşului, o parte din consilieri locali s-au sucit. Aceştia sunt dispuşi să se întâlnească cu specialiştii Primăriei pentru a studia oportunitatea investiţiei. „Nu luăm nicio hotărâre cu privire la construcţia sau nu a unei parcări subterane. Ascultăm doar propunerile arhitectului. Ne aplecăm asupra documentelor“, a spus consilierul Gabriel Surdu care a respins iniţial iniţiativa Primăriei.

Aleşii se vor întâlni joi, 2 februarie, cu arhitecţii care au lucrat la studiile pentru construcţia parcării. „Am încercat să nu aruncăm o idee la coş fără a o aprofunda. În acest moment nu facem parcare, dar asta nu ne împiedică să purtăm un dialog, să vedem ce se poate face în viitor cu acest proiect“, a spus priamrul Gheorghe Nichita.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite