Doi poliţişti din Iaşi, îngeri păzitori pentru o fetiţă surdă. Micuţa se rătăcise seara pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea şi Andrei, cei doi agenţi care au ajutat fetiţa / FOTO: IPJ Iaşi
Andreea şi Andrei, cei doi agenţi care au ajutat fetiţa / FOTO: IPJ Iaşi

Poliţiştii ieşeni sunt recunoscuţi pentru astfel de fapte, în trecut aceştia ajutând, de exemplu, fete care erau pe cale să nască să ajungă mai repede la maternitate.

Doi poliţişti din Iaşi au fost îngeri păzitori pentru o fetiţă cu probleme de auz, care se rătăcise la lăsarea întunericului, pe străzile din oraş. 

Un bărbat a sesizat faptul că fata părea pierdută şi a anunţat autorităţile, la faţa locului prezentându-se doi agenţi. Andreea şi Andrei care formau echipajul de poliţie cel mai apropiat de locul indicat, s-au deplasat de îndată la adresă, preluând fetiţa.

„Colega noastră a comunicat cu copila, având grijă s-o liniştească, transmiţându-i că alături de ei este în siguranţă. Aventura fetiţei, care s-a ataşat rapid de colegii noştri, a durat maxim 2 ore, timp în care s-a jucat cu Andreea, a mâncat pizza şi a băut suc. În jurul orei 00.00, poliţiştii au stabilit că fetiţa locuieşte în blocul din apropierea locului unde a fost găsită”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Micuţa în vârstă de 5 ani a fost încredinţată mamei sale, care a fost avertizată cu privire la lăsarea nesupraveghetă a minorei.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Problematica angajărilor la stat: Guvernul una spune, alta face. Cum e pregătit terenul pentru concursuri-fulger

„Minunea” de la Măţara, satul care are, în premieră absolută, drum de acces. „Nici cu căruţa nu aveai curaj să intri”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite