Doi parlamentari de Iaşi, în cărţi pentru Guvernul Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Fenechiu
Relu Fenechiu

Potrivit schiţelor pentru viitorul Executiv care va fi condus de premierul desemnat Victor Ponta, doi parlamentari liberali aleşi de ieşeni  ar putea prelua câte un minister.

Senatorul de Iaşi Varujan Vosganian este în cărţi pentru Ministerul Economiei, în timp ce deputatul Relu Fenechiu ar putea conduce Ministerul Transporturilor.

Parlamentari de Iaşi campioni la chiulit

Potrivit declaraţiei de avere de pe site-ul Senatului, Varujan Vosganian deţine un teren de 1.250 de metri pătraţi în Voluntari, în aceeaşi localitare are o casă de peste 200 de metri pătraţi cumpărată pe numele soţiei în 2007.

Relu Fenechiu, curentat de DNA

În Bucureşti, familia Vosganian mai deţine un apartament, iar în Prahova, Mihaela Vosganian a moştenit o parte dintr-o casă. Senatorul a depus la bancă 167.000 de lei şi are un credit scadent în 2032 de 130.000 de euro. Veniturile raportate în declaraţia de avere din 2011 se ridică la peste 210.000 de lei anual.

Relu Fenechiu şi scandalurile celebre în care este implicat (INTERCEPTĂRI)

Deputatul ieşean Relu Fenechiu, ajuns anul trecut în vizorul DNA în "afacerea transformatorul", deţine numeroase terenuri în judeţele Iaşi, Bacău şi Alba. În Iaşi are două case de locuit şi una de vacanţă. Tot o casă de vacanţă a primit moştenire în Dărmăneşti, judeţul Bacău. Familia Fenechiu mai are un apartament şi o casă în judeţul Alba, dar şi trei maşini: un BMW,  un Mercedes şi un Hyundai.

Deputatul Fenechiu şi Constantin Simirad faţă în faţă la instanţă. Află ce şi-au spus la Tribunal! FOTO

Deputatul a menţionat în declaraţia de avere că deţine bijuterii şi obiecte de artă de 80.000 de euro, deţine conturi de 18.850 de lei, dar şi acţiuni la SC Fene Grup şi SC la Rocca. Acesta mai are un credit scadent de peste 46.000 de euro. Din indemnizaţia de deputat a câştigat în 2010 în jur de 56.000 de lei, iar din dividende la Fene Grup şi Tehnorom a raportat venituri de aproape 2 milioane de lei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite