Directorul implicat în scandalul „sex în cancelarie” a scăpat de pedeapsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Antonică, fostul director al şcolii din Runcu, comuna Ţibana, a fost achitat de judecători pentru corupţie sexuală. Învăţătorul de 54 de ani a fost acuzt de procurori că a r fi avut o relaţie cu una dintre elevele şcolii.

Curtea de Apel Iaşi a decis, vineri 25 noiembrie, să respingă recursul procurorilor şi să menţină deciziile date de Judecătorie şi Tribunal. Astfel, Ioan Antonică a fost achitat de judecători pentru că fapta nu există.

Procurorii l-au acuzat pe Ioan Antonică, directorul Şcolii Generale I-VIII din Runcu (Ţibana), că în perioada septembrie 2006 - martie 2008, ar fi avut o relaţie cu eleva Carmen S. (15 ani).

Citiţi şi:

Ani grei de închisoare pentru criminalul din Iaşi care a omorât un adolescent

Scandal între judecători şi avocaţi în dosarul prefectului de Iaşi acuzat de luare de mită

Potrivit rechizitoriului, după ce eleva i-a mărturisit dascălului că este îndrăgostită de el ar fi avut cu acesta o relaţie amoroasă. Cei doi s-ar fi întâlnit înainte şi după ore în cancelarie. Examenul medical la care a fost supusă minoră a concluzionat că aceaasta era virgină.În faţa anchetatorilor învăţătorul a susţinut că este nevinovat şi că eleva a inventat totul.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite