Confruntări între suporteri la meciul CSMS Iaşi- DeltaTulcea UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmi (Foto Arhivă)
Jandarmi (Foto Arhivă)

Două grupuri de suporteri s-au înjurat şi ameninţat, sâmbătă dimineaţă, înainte de a intra pe stadionul "Emil Alexandrescu" din Copou. Cinci susţinători ai CSMS Iaşi au fost duşi la  Secţia II Poliţie, iar o persoană din Tulcea a ajuns la spital. Meciul dintre CSMS Iaşi şi Delta Tulcea a început la ora 11.00.

Ora 15.00 Un suporter a fost sancţionat cu 400 de lei, iar ceilalţi cu câte 200 de lei.

Ora 13.09 Cei cinci suporteri sunt audiaţi la Secţia II Poliţie. Un alt ieşean care a participat la altercaţie a fost identificat la intrarea în stadion.

Ora 12.53 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandami Judeţean (IJJ) Iaşi, în jurul orei 10.00, aproximativ 30 de suporteri ai CSMS Iaşi şi 20 de suporteri ai Delta Tulcea s-au întâlnit în Copou. Ieşenii i-ar fi înjurat şi ameninţat pe suporterii echipei adverse, iar apoi ar fi sărit la bătaie.

"Suporterii ieşeni au început scandalul, dar jandarmii au aplanat conflictul. Cinci persoane au fost prinse şi duse la cea mai apropiată Secţie de Poliţie. Aceştia riscă sancţiuni între 200 şi 1.000 de lei şi interdicţie de a intra la evenimentele sportive, până la un an de zile", a precizat căpitanul Mihai Cojocariu, purtătorul de cuvânt al IJJ Iaşi.

CSMS Iaşi, învinsă sub Pietricica de Ceahlăul Piatra Neamţ

O persoană din Tulcea ar fi fost lovită în zona feţei şi a fost dusă la spital.

Meciul dintre CSMS Iaşi şi Delta Tulcea a început la ora 11.00 pe Stadionul "Emil Alexandrescu" din Copou. Potrivit IJJ Iaşi, la meci participă 3.000 de spectatori şi nu au mai fost înregistrate alte incidente..

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite