Condiţiile de zbor împiedică transfertul cu elicopterul al fetiţei de doi ani, ajunsă în comă la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni împreună cu mama sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii SMURD Iaşi au transmis că micuţa de doi ani, fetiţa jandarmeriţei ucise pe zebră de un şofer de 26 de ani, va fi transferată la Bucureşti de un echipaj de la Suceava.

În cursul zilei de vineri, 16 noiembrie, Larisa A., accidentată pe trecerea de pietoni de lângă Tribunalul Suceava, trebuia să fie transferată la Spitalul „Marie Curie“ din Bucureşti cu elicopterul. Potrivit reprezentanţilor SMURD Iaşi, micuţa va ajunge în Capitală, dar într-o autospecială, deoarece condiţiile de zbor impiedică trasferul cu elicopterul. 

Micuţa este fetiţa jandarmeriţei de 40 de ani ucisă pe trecerea de pietoni în tragicul accident de miercuri, din municipiul Suceava. Femeia trecerea regulamentar pe zebră împreună cu fetiţa ei de doi ani, aflată în căruţ. Şoferul, Iulian Chetrariu, de 26 de ani, a fost reţinut miercuri seară. La audieri a declarat că nu a observat-o pe femeie şi căruţul cu fetiţa. 

.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite