Cine este Aurel Niamţu, ieşeanul care a luat Golden Buzz la „Românii au talent” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Românii au talen
FOTO Românii au talen

Aurel Niamţu este un personaj deja extrem de obişnuit cu scena şi cu publicul. Acesta a cântat în cariera sa alături de nume mari din muzica românească din epoca de aur şi a fost bun prieten cu Aurelian Andreescu.

Aurel Niamţu are 72 de ani, este din Iaşi, şi a cucerit juriul de la „Românii au talent”, în ediţia de vineri seara, 18 martie. Ieşeanul a primit Golden Buzz din partea Andrei, care l-a trimis direct în semifinale.

„Nu se putea altfel! Nu se putea fără Golden Buzz. Sunt mândră şi onorată că am avut şansa să ofer acest buton auriu unei voci ca asta… Cântă de o viaţă, dar mulţi am aflat abia acum de el”, a spus Andra. 

Ieşeanul are resurse financiare modeste, nu are pensie şi se descurcă doar din banii pe care îi câştigă la diverse evenimente. 

Artistul a cântat de-a lungul vieţii alături de nume mari ale muzicii româneşti, precum Angela Similea, Corina Chiriac sau Aurelian Andreescu. 

Cu toate că părea să aibă o carieră promiţătoare în faţă, el a fost dat uitării. După spectacolele pe care le susţinea alături de cântăreţii vremurilor trecute, a ajuns să cânte din când în când la unele nunţi sau la localuri mici.

,,Artiştii la vremea aceea erau chiar foarte respectaţi. Pot să spun cu mândrie că mi-am dedicat toată viaţa scenei”, a spus ieşeanul. 

      

A participat şi la emisiunea „Vocea României”, când abia împlinise 64 de ani. Bărbatul a făcut-o pe Loredana Groza să plângă, după ce i-a cântat piesa „Blestem” (Cine iubeşte şi lasă).

,,Am venit la Vocea României pentru că am o vârstă înaintată şi am fost lăsat deoparte de către mulţi prieteni şi apropiaţi din zona muzicii uşoare româneşti. Acum am ocazia de a arăta publicului experienţa şi calitatea vocii. Muzica este viaţa mea”, spunea solistul pe marea scenă atunci.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cum arată o zi din viaţa lui Putin: la ce oră se trezeşte şi ce ritual bizar are înainte de a servi micul dejun

Wesley Clark, fost comandant al forţelor aliate din Europa, nu exclude ca Putin să atace NATO

IaşiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite