Centrul Expoziţional din Iaşi, închiriat pentru o preselecţie de talente. 4.000 de persoane, aşteptate la concursul X Factor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi ar trebui să găzduiască târguri şi expoziţii, şefii Consiliului Judeţean au hotărât să folosească imobilul ridicat cu 8 milioane de euro din fonduri europene pentru a găzdui un show de divertisment.

Iaşi: Edilii au tăiat panglica la o hală goală pentru expoziţii

Iaşi: Ceartă de la o clădire goală. Şeful judeţului execută silit Primăria pentru o datorie de 1,7 milioane de lei

La Iaşi, selecţionarea concurenţilor se face în două etape, prima la Centrul Expoziţional Moldova, aflat la ieşirea din oraş, în cartierul CUG, iar a doua, pe 2 iulie la Casa de Cultură a Studenţilor. În schimbul publicităţii, ambele clădiri vor fi folosite gratuit, doar cu plata utilităţilor. Organizatorii aşteaptă pentru acest sfârşit de săptămână aproape 4.000 de persoane.

Clujul dă tonul audiţiilor X Factor

În schimbul găzduirii preselecţiei, fundaţia va promova Centrul Expoziţional pe toate materialele promoţionale, va asigura plata utilităţilor, salubrizare şi pază. În plus, fundaţia va folosi logo-ul „în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi Primăria Iaşi" pe toate materialele promoţionale, pe posturile TV. CJ va ceda gratuit spaţiile expoziţionale şi cele de conferinţă şi parcările şi va permite amplasarea de bannere de promovare pe faţada clădirii. 

„Organizarea acestui eveniment promovează imaginea Centrului Expoziţional Moldova şi creează premisele continuării cu succes a proiectului, asigurându-se îndeplinirea obiectivelor asumate prin cererea de finanţare ce urmăresc relansarea economică şi promovarea dezvoltării durabile a mediului de afacere", au spus reprezentanţii CJ.

Pe baza protocolului de colaborare, Primăria va monta 90 de metri liniari de garduri metalice pe 3 iunie în parcarea Centrului şi pe 23 iulie în cea a Casei de Cultură a Studenţilor. Se obligă să aducă 20 de toalete ecologice şi un autovehicul pentru filmare la înălţimepentru 4 iunie. Maşina va ridica la o înălţime de 5 metri trei cameramani.

Platorul exterior a Centrului va fi folosit de vedete care vor distra publicul prin muzică, dans pe data de 4 iunie, între orele 8.00 şi 16.00.

Pentru etapa a doua de preselecţie, de la Casa de Cultură a Studenţilor, organizatorii au solicitat şi oprirea circulaţiei rutiere în rondul giraoriu de la Fundaţie timp de o oră şi jumătate petnru ca juriul să fie filmat atunci când intră în clădire.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite