Cele mai cunoscute amante de politicieni. Tinerele care au aprins imaginaţia bărbaţilor cu funcţii de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu puţine au fost cazurile unor politicieni celebri din ţara noastră despre care s-a dovedit că au avut relaţii extraconjugale cu diverse domnişoare. Multe amantlâcuri au încheiat carierele policienilor români.

Lista politicienilor despre care presa de tabloid a speculat, de-a lungul timpului, că ar fi avut relaţii amoroase în afara căsătoriei cu diferite domnişoare este de ordinul zecilor. Miniştri, parlamentari, primari sau chiar preşedinţi de stat au intrat în atenţia ziariştilor specializaţi pe zona mondenului de-a lungul anilor. Vă prezentăm doar cazurile unor politicieni despre care informaţiile privind amantele sunt certe, nefiind negate de aceştia.

Gheorghe Nichita

Poate cel mai celebru amantlâc al ultimilor ani este cel în care a fost implicat fostul primar al municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita. O anchetă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie a scos la iveală că fostul edil şef al Capitalei Moldovei avea o pasiune bolnăvicioasă faţă de o angajată a Primăriei, cu care a avut o relaţie extraconjugală timp de mai mult timp. Nichita a devenit, la un moment dat, gelos pe amanta sa, Adina Samson, şi a decis să o urmărească. A angajat detectivi particulari, şi-a pus subalterni pe linie politică să meargă cu maşina după ea, ba chiar a început să ordone poliţiştilor locali din Iaşi să meargă la tot pasul după Adina Samson şi să îi raporteze permanent cu cine este blonda.

„În cursul lunii aprilie 2015, pentru a avea un control permanent asupra activităţilor zilnice ale persoanei supravegheate, inculpatul Avîrvarei Ştefan, fiind determinat de inculpatul Nichita Gheorghe, a achiziţionat un program informatic conceput în scopul de a asigura accesul fără drept la un sistem informatic şi a deţinut această aplicaţie pe care a pus-o ulterior la dispoziţia acestuia din urmă, în acelaşi scop. Această aplicaţie de tip “spy” a fost instalată din dispoziţia inculpatului Nichita Gheorghe pe un telefon mobil ce a fost făcut cadou ulterior persoanei supravegheate”, e doar una dintre acuzaţiile procurorilor la adresa lui Gheorghe Nichita.

Nichita a fost reţinut pentru că s-a folosit de efectivele Poliţiei Locale în interes personal şi în prezent este judecat de Tribunalul Iaşi pentru mai multe fapte de abuz în serviciu. Nu a mai candidat pentru un nou mandate de primar şi a renunţat şi la politică, după ce mai bine de un deceniu a servit interesele PSD, unde a fost şi vicepreşedinte la nivel naţional.

Petre Roman 

Fostul prim-ministru al României, Petre Roman, a fost şi el vânat de presa tabloidă, în urmă cu câţiva ani, după ce s-a dovedit că a avut o relaţie extraconjugală cu o artistă. Petre Roman a şi divorţat de fosta sa nevastă, Mioara, pentru a se cununa cu iubita cu 26 de ani mai tânără. Într-un interviu de acum câţiva ani pentru Cancan, Mioara Roman spunea că ar fi fost înşelată de mai multe ori în timpul căsniciei cu Petre Roman.

Petre Roman şi Silvia Chifiriuc FOTO CLICK

“Este ironic ceea ce vă spun, dar este adevărat. În 28-29 decembrie ‘89, Petre a stipulat, într-o hotărâre a guvernului care se forma, ca presa să iasă de sub influenta politicului. Câtiva ani mai târziu, noi am divortat din cauza presei. Da, da, pentru că el a fost fotografiat cu ea (n.r. – Silvia Chifiriuc, actuala sotie a lui Petre Roman) Şi subiectul a luat o asemenea amploare încât a trebuit să actionez si să înaintez actele de divort. Dacă nu stăteau lucrurile asa, probabil eram si acum împreună”, a spus aceasta pentru Cancan, adăugând că “se mai întâmplase Şi altădată, dar voi habar (n.r. presa) nu aveati.”

Viorel Lis

Un alt amantlâc celebru este cel în care a fost implicat fostul primar al municipiului Bucureşti, Viorel Lis. Fostul edil s-a căsătorit cu fosta sa amantă, Oana, cei doi devenind un cuplu ce frecventă emisiunile de tip tabloid. Într-un interviu recent dat ziarului „Adevărul”, Lis a recunoscut că multe dintre prezenţele sale la emisiunile tabloide sunt plătite.

viorel lis

Politician condamnat în SUA după ce şi-a bătut nevasta

Alexandru Raj Tunaru, fost deputat şi candidat la preşedinţia României, a ieşit şi el la rampă în urma unei relaţii extraconjugale. Tunaru a fost condamnat la cinci ani de închisoare în Statele Unite ale Americii după ce şi-a lovit şi ameninţat cu moartea amanta cu 20 de ani mai tânără. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite