Ce culori folosim în 2020 pentru manichiură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Să obţii o manichiură deosebită, care să arate la fel de bine, implică în primul rând să alegi culoarea ojei pe care vrei să o foloseşti. Uneori, asta poate fi o adevărată provocare.

Tendinţele în materie de nail art design determină care este culoarea la modă pentru unghii, dar la fel ca stilul hainelor, fiecare femeie îşi alege propria manichiură unică. Manichiura a evoluat atât de mult în ultimii ani, încât aproape că s-a transformat în artă. Unghiile minimaliste, nude, vor fi întotdeauna în tendinţe şi au avantajul că se potrivesc oricărei ţinute, dar nu sunt de neglijat nici trendurile în manichiură, dacă vrei să ieşi din această rutină.

Pantone a anunţat oficial culoarea anului 2020. Reprezentanţii institului au dezvăluit faptul că nuanţele ce vor predomina în 2020 atât în modă, cât şi în alte domenii, vor fi inspirate de ocean.

În ceea ce priveşte culoarea anului 2020 pentru unghii, în centrul atenţiei vor fi nuanţele de albastru, verde marin, neon, turcoaz, bej şi alb nispiu. În ansamblu, este o paletă inspirată de natură şi este una atât de variată încât nu va fi prea greu să alegem o culoare în tendinţe pentru unghii. 

De asemenea, sclipiciul a revenit la modă în 2020. Denotă o simplitate elegantă şi vine ca o reinventare a manichiurii french. Totodată, manichiura french capată o nouă abordare în 2020. Aceasta apare atât la baza unghiei, cât şi în vârf.

Şi imprimeurile sălbatice specifice anilor ‘80 revin în forţă în 2020.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite