Caz halucinat la Iaşi. Şi-a ucis prietenul pentru că i-a făcut avansuri sexuale uneia dintre cele două concubine ale sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost condamnat pentru crimă FOTO Arhivă
Bărbatul a fost condamnat pentru crimă FOTO Arhivă

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost condamnat joi, 17 septembrie, la 12 ani de închisoare cu executare fiind găsit vinovat de omor. Bărbatul a comis crima după ce un prieten de pahar i-ar fi făcut avansuri uneia dintre concubinele sale. Criminalul locuia laolaltă cu cele două iubite ale sale, cu care are câte un copil.

Stelică Marin nu mai poate contesta decizia Curţii de Apel Iaşi, aceasta fiind definitivă. Marin are 41 de ani şi, în trecut, a mai trecut prin închisoare. Potrivit judecătorilor ieşeni, înainte de a fi ridicat de Poliţie în acest caz, bărbatul avea două concubine şi, cu fiecare dintre ele, câte un copil.

Cei cinci locuiau împreună într-o locuinţă din comuna Moşna. Stelică e cunoscut în comunitate ca fiind consumator de băuturi alcoolice, fiind ştiut că, atunci când bea, provoacă scandal. 

Pe 28 octombrie 2019, individul a băut la un bar din comună, alături de alţi trei bărbaţi. După ce au băut la bar, cei patru au decis să meargă la Stelică Marin pentru a mai consuma o sticlă de vin.

Spre seară, pe la 22.00, în timp ce se aflau în curtea agresorului, doi dintre invitaţi au fost loviţi de Marin. Acesta i-a acuzat că s-au „dat la femeia lui”, potrivit judecătorilor. Unul dintre invitaţi a fost bătut cu furca şi un par şi a murit din cauza loviturilor puternice.

Stelică Marin a fost prins rapid de Poliţie şi, la proces, a recunoscut toate faptele imputate.

Citeşte şi: 

Bătrân ucis cu ciocanul de şniţele de iubita cu 40 de ani mai tânără. Asasina s-a cinstit cu alcool lângă cadavru înainte să sune la 112

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite