Casa Share a ajuns la numărul 19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
casa

Ieşeanul Bogdan Tănase a construit pană în prezent 19 case în Iaşi destinate copiilor nevoiaşi. Moş Craciun a venit de această dată la Roxana Pruteanu, o fetiţă dintr-un sat din judetul Vaslui.

Povestea Roxanei a făcut înconjurul ţării în urmă cu cateva luni. Copila a mărturisit atunci că tot ce îşi doreşte e să aibă ce să mănânce. Fetiţa de 9 ani se ducea flămândă la şcoală. 

În total, familia Pruteanu are cinci copii, iar cei şapte trăiesc din ajutorul social şi din alocaţiile celor mici, în total în jur de 800 lei. 

Bogdan Tănasă, fondatorul Asociaţiei Casa Share spune că de cele mai multe ori îi este frică să deschida televizorul, deoarece îl impresionează mereu cazurile copiilor nevoiaşi. "A face bine unor copii e un sentiment pe care nu îl pot exprima în cuvinte. Dacă ar exista o aplicaţie prin care să reusesc să vă fac să simţiţi ce simt eu atunci când văd bucurie şi recunoştinţă în ochii copiilor pe care îi ajut, aş folosi aplicaţia cu plăcere" a declarat Bogdan Tănase pentru Impact FM.

Aceasta este casa cu numărul 19 construită de fundaţia din Iaşi. Cei care vor să doneze îl pot contacta direct pe Bogdan Tănase pe pagina de Facebook Casa Share, sau pot trimite un sms la numărul 8844 pentru a dona 2 euro. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite