Bonnie & Clyde de Moldova. Tânărul care a furat alături de iubită 33.000 de euro de la bunici a fost prins. Ce s-a întâmplat cu suma sustrasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea V. este cercetată sub control judiciar însă iubitul ei a fost arestat
Andreea V. este cercetată sub control judiciar însă iubitul ei a fost arestat

Poliţiştii ieşeni au identificat un tânăr de 23 de ani care, alături de o fată de 18 ani, ar fi furat 33.000 de euro. Banii au dispărut de la bunicii tinerei, care aveau această sumă în urma vânzării unui teren.

Furtul a avut loc în noapta de 7 spre 8 decembrie, tânăra implicată în hoţie, Andreea V., fiind deja prinsă şi plasată sub control judiciar.

La finele săptămânii trecute, Petru Vascal, celălalt suspect, a fost şi el prins de Poliţie. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmare a unei cereri înaintate de procurori.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au precizat că fapta a fost comisă în noaptea de 7 spre 8 decembrie, atunci când de la un imobil al bunicilor fetei, din Miroslava, a fost furată suma de 33.000 de euro.

 Bătrânii aveau banii după ce au vândut un teren, fapt ştiut de adolescentă, care a mers „la pont” în seara furtului.

Câteva zile, cei doi tineri au trăit pe picior mare. Şi-au făcut cadouri scumpe, au mers în cazinouri şi au reuşit, astfel, să cheltuiască o parte importantă din banii furaţi. Oamenii legii au mai recuperat în jur de 20.000 de euro atunci când şi-au dat seama cine sunt făptaşii. 

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite