Bilanţul gerului la Iaşi: maşini răsturnate, zboruri anulate şi boschetari la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada şi poleiul format pe străzile din Iaşi au făcut primele victime în urmă cu trei zile . Mai multe accidente rutiere au avut loc miercuri noaptea din cauza şoferilor care nu au adaptat viteza la condiţiile de trafic, avioanele nu au mai putut decola de pe Aeroportul din Iaşi şi saloanele spitalelor au fost luate cu asalt de oamenii străzii.

Cele mai multe accidente au avut loc în judeţ. Două maşini s-au lovit frontal în dreptul comunei Popricani, după ce unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a derapat. Trei pasageri ai uneia dintre maşini au fost transportaţi de urgenţă la spital. Şi şoferul unui TIR s-a răsturnat într-un şanţ, în comuna Moţca, în timp ce se deplasa dintre Suceava spre Roman, iar un camion a căzut de pe un podeţ, după ce şoferul a derapat într-o curbă. Accidentul a avut loc în comuna Rediu.
Şi în municipiu, poleiul a făcut victime. Şoferul unui Volkswagen a derapat pe zăpadă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în gardul unei societăţi comerciale din Tătăraşi. Bărbatul a fugit de la locul accidentului şi a smuls chiar plăcuţele de înmatriculare. Citeşte aici mai multe despre evenimentele rutiere care au avut loc din cauza poleiului!
Şi ieşenii care au avut de gând să călătorească joi, pe 26 ianuarie, cu avionul au trebuit să îşi refacă planurile. Cursele de pe Aeroportul Internaţional Iaşi nu au mai decolat din cauza vremii. Citeşte aici detalii despre evenimentele de la Aeroport!
Paturile Spitalului de Boli Infecţioase sunt luate cu asalt de persoanele diagnosticate cu pneumonie, viroze şi infecţii ale căilor respiratorii. Astfel, în fiecare zi câte 20 de persoane ajung la spital în stare gravă, iar 3 dintre ele au nevoie de internare la Terapie Intensivă. Joia trecută, pe 26 ianuarie, a ajuns la spital şi primul om al străzii. Este vorba despre o femeie cu degerături la mâini. Citeşte aici detalii despre cazul acesteia!

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii despre vremea în judeţ!      

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite