Autoturism căutat de autorităţile din Italia şi Elveţia, descoperit în România. Ce a declarat şoferul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul căutat de autorităţile din Italia şi Elveţia, descoperit în România  FOTO Poliţia de Frontieră
Autoturismul căutat de autorităţile din Italia şi Elveţia, descoperit în România  FOTO Poliţia de Frontieră

Şoferul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna februarie a acestui an, din Polonia, în urma consultării unui site de vânzări auto şi că a plătit suma de 23.000 de euro.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Lexus, căutat de autorităţile din Italia şi Elveţia, care figurează în bazele de date ca fiind semnalat furat.

Potrivit unui comunicat de presă, miercuri, 4 noiembrie, în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi R.Moldova, în vârstă de 40 de ani, care conducea un autoturism marca Lexus.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalări introduse de autorităţile din Italia, respectiv Elveţia.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna februarie a acestui an, din Polonia, în urma consultării unui site de vânzări auto şi că a plătit suma de 23.000 de euro. Acesta a mai declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul în cauză este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.  

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de  240.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, transmite Poliţia de Frontieră.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Milionarul Dunca, dezvăluiri despre „hoţiile” de la CJ Caraş-Severin. Ce sporuri încasa fosta conducere

Care sunt judeţele care au înregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite